Salata de cartofi Veronica
Salata de cartofi Veronica este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 351 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, cartofi roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Veronica ' s Veggie Meatloaf cu sos Checca, Veronica ' s Pasta Bianc (Pastan și cotlet de porc), și Caserola de ouă de cartofi A la salată de cartofi fierbinți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Fierbeți cartofii întregi până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se scurge și se răcește la temperatura camerei. Cojiți și tăiați cartofii în bucăți de mărimea mușcăturii, aruncând piei de cartofi.
Puneți hot dog - urile într-o tigaie fierbinte la grătar și gătiți până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Răciți hot dog - urile la temperatura camerei, apoi tăiați-le transversal în bucăți de mărimea mușcăturii.
Aruncați cartofii, pătrunjelul, busuiocul și uleiul de măsline într-un castron mare. Condimentează salata de cartofi cu sare și piper, după gust.
Adăugați hot dog-urile în salată și aruncați. Condimentează după gust, adăugând ulei de măsline suplimentar dacă salata pare prea uscată.
Serviți salata la temperatura camerei.