Saladi Ya Matunda (salată de fructe tropicale africane)

Saladi Ya Matunda (salată de fructe tropicale africane)
Saladi Ya Matunda (salata de fructe tropicale africane) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.1 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 2278 calorii, 26g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați portocale, pepene galben, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma bananele, puteți urma acest fel principal cu Banane Foster Shortcake ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este super. Încercați Salată De Fructe Tropicale Africane, Salată De Fructe Tropicale Din Africa De Vest, și Salată De Fructe Tropicale pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca MAN family Wines Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
MAN family Wines Pinotage
MAN family Wines Pinotage
Un amestec de 86% Pinotage, 12% Shiraz și 2% Viognier.Ambalat cu arome pline de fructe roșii, note de condimente de scorțișoară și nucșoară și taninuri moi, acest vin ar trebui să se împerecheze bine cu majoritatea cărnii roșii sau a păsărilor de curte. Aromele dulci de fructe de Pinotage îl fac un meci ideal pentru curry picant. Un stil modern de Pinotaj. Serviți la o temperatură rece a camerei.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista