Sage-prăjită piept de curcan și sos ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 674 calorii, 111g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,02 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piept de curcan, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piept de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac, Piept de curcan în stil toscan cu sos de salvie, și Piept de curcan prăjit cu citrice-salvie cu sos: mulțime mică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați curcanul într-o tigaie. Folosind degetele, separați ușor pielea de carne. Distribuiți 15 frunze de salvie și untul sub piele. Frecați pielea cu uleiul și presărați cu sare. Prăjiți 60 până la 75 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 170 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
3
Puneți 2 linguri de grăsime din tigaia de prăjire într-o cratiță mică și adăugați bulionul de pui, muștarul și frunzele de salvie rămase. Se fierbe timp de 5 minute. Într-o ceașcă mică, bateți făina și apa până se omogenizează, apoi amestecați-o în cratiță. Se fierbe la foc mic, amestecând continuu, până se îngroașă, aproximativ 1 minut. Rezervați 1 1/4 căni de sos pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Crenguță Rozmarin
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Tăiați o jumătate de sân în felii și serviți cu sosul. Feliați cealaltă jumătate a sânului și congelați pentru utilizare ulterioară. Scoateți toată carnea rămasă din carcasă; la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch