Sage Fontina Focaccia
Rețeta Sage Fontina Focaccian este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această pâine are 99 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, apă caldă, brânză fontina și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Fontinan și ardei roșu-Focaccia cu usturoi umplut, Focaccia de pere și rozmarin cu brânză Fontina, și Fontina Mac cu dovlecei și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Se amestecă mierea; se lasă să stea 5 minute.
Adăugați 3/4 cană de făină universală, făină integrală de grâu, ulei, salvie tocată și sare. Bateți la viteză medie timp de 3 minute sau până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, rotind o dată pentru a acoperi partea superioară. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Formați într-un 8-in. cerc; așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute. Folosind capătul unui mâner de lingură de lemn, faceți mai multe 1/4-in. indentări în pâine.
Pentru topping, periați aluatul cu 1 linguriță de ulei. Se acoperă cu frunze de salvie; periați frunzele cu uleiul rămas.
Se coace la 400 la 8-10 minute sau până se rumenesc.
Scoateți-l pe un suport de sârmă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Culoare rubiniu închis, cu multe arome de ciocolată, fructe de pădure și vanilie, aceasta este corpolentă și catifelată, cu multe fructe și un finisaj lung, suculent. O frumusețe dintr-o epocă grozavă.