Sage Farinata

Sage Farinata
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Sage Farinata ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 134 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, făină de garbanzo, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sparanghel, roșii și ceapă Farinata, Farinata (Năut Crocant-Făină Cr Inktypes), și Sage și unt brun caramelizat pe biscuiți de dovleac și salvie.

Instrucțiuni

1
Puneți uleiul într - o tigaie rezistentă la cuptor de 9 până la 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați frunze de salvie și amestecați pentru a acoperi cu ulei, apoi ridicați frunzele și puneți-le într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Cojiți și tăiați subțire ceapa. Puneți ceapa în tigaie la foc mediu-mare și amestecați des până la gust auriu și dulce, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, într-un castron, amestecați făina garbanzo și 1/4 linguriță de sare cu 1 1/2 căni de apă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Reduceți căldura sub ceapă la mediu-scăzut. Împingeți felii de ceapă în centrul tigaiei și turnați amestecul garbanzo în jurul lor, apoi ridicați ceapa, astfel încât aluatul să poată curge sub ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Presărați socca cu frunze de salvie. Gatiti pana cand socca se simte uscata cand este atinsa usor si se rumeneste pe fund (ridicati cu atentie cu o spatula pentru a verifica), 12-14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se fierbe 6 până la 8 inci de la căldură până când blatul este ușor rumenit, 3 până la 4 minute.
8
Tăiați în pene și serviți cu o spatulă largă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Opțiune conservată: dacă făina de garbanzo nu este disponibilă, omiteți-o din rețeta precedentă. În schimb, scurgeți 1 cutie (15 1/2 oz.) garbanzos, rezervând 6 linguri de lichid. Învârtiți garbanzos, lichid rezervat și 1 lingură de făină universală într-un blender până când este foarte neted. Utilizați în pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Făină De NăutFăină De Năut
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Amestecul se va simți în continuare umed deasupra când este rumenit pe fund, pasul 4 și va dura 3 până la 4 minute mai mult pentru a se rumeni atunci când este fript, pasul
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista