Sage Dressing
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pansamentul de salvie. Această rețetă servește 8 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 420 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați o combinație, ulei, stoc de curcan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Sage Dressing, Sos De Cârnați De Salvie, și Sos De Pâine De Porumb Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Prăjiți cubulețele de pâine pe foi de copt timp de aproximativ 25 de minute, amestecând o dată sau de două ori, până se rumenesc ușor și crocante.
Transferați-le într-un castron mare.
Ungeți un vas de copt de 9 x 13 inci și lăsați-l deoparte.
Ungeți prazul și ciupercile cu ulei și grătați la foc mediu până se înmoaie. Feliați partea albă și verde pal a prazului și adăugați-le împreună cu ciupercile la crutoane. Încălziți 6 linguri de unt într-o tigaie și amestecați țelina.
Se sotează până se moale, aproximativ 7 minute.
Adăugați salvie, cimbru, sare și piper. Se amestecă pentru a combina și răzui în castronul de crutoane.
Adăugați stocul 1 cană la un moment dat până când pâinea este foarte umedă, dar nu supă. Acoperiți și refrigerați pansamentul până când este gata de utilizare.
Rotiți cuptorul până la 425 grade F.
Gustați și reglați condimentele pansamentului.
Bateți ouăle și praful de copt împreună și încorporați-le în pansament. Puneți pansamentul în vasul de copt pregătit și acoperiți.
Transferați la cuptor și coaceți timp de 25 de minute. Descoperiți și continuați să coaceți 15 până la 20 de minute suplimentare sau până când se rumenesc ușor și se rumenesc deasupra.
Garnisiți cu crengutele de plante și serviți pansamentul fierbinte.