Sage Dressing

Sage Dressing
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pansamentul de salvie. Această rețetă servește 8 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 420 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați o combinație, ulei, stoc de curcan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Sage Dressing, Sos De Cârnați De Salvie, și Sos De Pâine De Porumb Salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Prăjiți cubulețele de pâine pe foi de copt timp de aproximativ 25 de minute, amestecând o dată sau de două ori, până se rumenesc ușor și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Transferați-le într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Ungeți un vas de copt de 9 x 13 inci și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Ungeți prazul și ciupercile cu ulei și grătați la foc mediu până se înmoaie. Feliați partea albă și verde pal a prazului și adăugați-le împreună cu ciupercile la crutoane. Încălziți 6 linguri de unt într-o tigaie și amestecați țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
CrutoaneCrutoane
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se sotează până se moale, aproximativ 7 minute.
7
Adăugați salvie, cimbru, sare și piper. Se amestecă pentru a combina și răzui în castronul de crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați stocul 1 cană la un moment dat până când pâinea este foarte umedă, dar nu supă. Acoperiți și refrigerați pansamentul până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Rotiți cuptorul până la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Gustați și reglați condimentele pansamentului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
11
Bateți ouăle și praful de copt împreună și încorporați-le în pansament. Puneți pansamentul în vasul de copt pregătit și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
12
Transferați la cuptor și coaceți timp de 25 de minute. Descoperiți și continuați să coaceți 15 până la 20 de minute suplimentare sau până când se rumenesc ușor și se rumenesc deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Garnisiți cu crengutele de plante și serviți pansamentul fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista