Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pansamentul de salvie. Această rețetă servește 8 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 420 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați o combinație, ulei, stoc de curcan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Sage Dressing, Sos De Cârnați De Salvie, și Sos De Pâine De Porumb Salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Prăjiți cubulețele de pâine pe foi de copt timp de aproximativ 25 de minute, amestecând o dată sau de două ori, până se rumenesc ușor și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Transferați-le într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Ungeți un vas de copt de 9 x 13 inci și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Ungeți prazul și ciupercile cu ulei și grătați la foc mediu până se înmoaie. Feliați partea albă și verde pal a prazului și adăugați-le împreună cu ciupercile la crutoane. Încălziți 6 linguri de unt într-o tigaie și amestecați țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Crutoane
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se sotează până se moale, aproximativ 7 minute.
7
Adăugați salvie, cimbru, sare și piper. Se amestecă pentru a combina și răzui în castronul de crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Adăugați stocul 1 cană la un moment dat până când pâinea este foarte umedă, dar nu supă. Acoperiți și refrigerați pansamentul până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Rotiți cuptorul până la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Gustați și reglați condimentele pansamentului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
11
Bateți ouăle și praful de copt împreună și încorporați-le în pansament. Puneți pansamentul în vasul de copt pregătit și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Transferați la cuptor și coaceți timp de 25 de minute. Descoperiți și continuați să coaceți 15 până la 20 de minute suplimentare sau până când se rumenesc ușor și se rumenesc deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Garnisiți cu crengutele de plante și serviți pansamentul fierbinte.