Sage Dressing

Sage Dressing
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pansamentul de salvie. Această rețetă servește 8 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 420 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați o combinație, ulei, stoc de curcan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Sage Dressing, Sos De Cârnați De Salvie, și Sos De Pâine De Porumb Salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Prăjiți cubulețele de pâine pe foi de copt timp de aproximativ 25 de minute, amestecând o dată sau de două ori, până se rumenesc ușor și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Transferați-le într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Ungeți un vas de copt de 9 x 13 inci și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Ungeți prazul și ciupercile cu ulei și grătați la foc mediu până se înmoaie. Feliați partea albă și verde pal a prazului și adăugați-le împreună cu ciupercile la crutoane. Încălziți 6 linguri de unt într-o tigaie și amestecați țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
CrutoaneCrutoane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Se sotează până se moale, aproximativ 7 minute.
7
Adăugați salvie, cimbru, sare și piper. Se amestecă pentru a combina și răzui în castronul de crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați stocul 1 cană la un moment dat până când pâinea este foarte umedă, dar nu supă. Acoperiți și refrigerați pansamentul până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
9
Rotiți cuptorul până la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Gustați și reglați condimentele pansamentului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
11
Bateți ouăle și praful de copt împreună și încorporați-le în pansament. Puneți pansamentul în vasul de copt pregătit și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Transferați la cuptor și coaceți timp de 25 de minute. Descoperiți și continuați să coaceți 15 până la 20 de minute suplimentare sau până când se rumenesc ușor și se rumenesc deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Garnisiți cu crengutele de plante și serviți pansamentul fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista