Saga albastru și nuc răspândit

Saga albastru și nuc răspândit
Saga albastru și nuc răspândirea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 371 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 minute. Dacă aveți bețișoare de țelină, biscuiți de specialitate, saga și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Brânză Albastră-Nucă Răspândită, Pizza Saga albastru și caise, și Răspândirea Brânzei Albastre.

Instrucțiuni

1
Bateți brânza cremă și brânza albastră la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Se amestecă nucile, sucul de lămâie și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Serviți cu biscuiți sau bețișoare de țelină. A se păstra la frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)(24 De Număr)
Pentru LegarePentru Legare
DificultateUșor
Gata În4 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista