Saag cu Tofu este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 303 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,85 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, chimen măcinat, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Saag Tofu, Saag Aloo - cum sa faci Saag Aloo-Nord Indian Curry s, și saag paneer , cum se face Saag paneer / saag s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați tofu într-un singur strat pe o farfurie mare căptușită cu un prosop de hârtie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați tofu și gătiți (aveți grijă—uleiul se poate stropi), întorcându-se ocazional, până se rumenesc pe câteva părți, aproximativ 10 până la 12 minute. Între timp, uscați farfuria și tapetați-o cu prosoape de hârtie proaspete.Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera tofu pe farfuria căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Se întinde într-un singur strat și se condimentează cu sare; pus deoparte.Reduceți focul la mediu, adăugați ceapa în tigaie și condimentați cu sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați usturoiul, ghimbirul, serrano, garam masala, sarea măsurată, coriandrul și chimenul și gătiți, amestecând ocazional, până când condimentele sunt parfumate, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
¼ Lingurita Oregano
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
6
Adăugați spanacul și amestecați constant până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
7
Adăugați smântâna și apa, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
8
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați iaurtul. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați tofu rezervat și lăsați să stea până se încălzește, aproximativ 1 minut.