S ' more Cupcakes în Jelly Jars

S ' more Cupcakes în Jelly Jars ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 228 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 209 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de lapte, cremă de marshmallow, biscuiți graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 37 de minute. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt S ' more Cupcakes în Jelly Jars, Jelly jalape de la 'borcane mici, arome mari, și Unt de arahide & Jelly Cupcakes [vanilie Cupcakes cu jeleu de umplere și unt de arahide glazura].
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru 24 de cupcakes. Se răcește în tigăi 10 min.
Scoateți la rafturi de sârmă; se răcește complet. Între timp, bateți amestecul de budincă și laptele cu biciul 2 min. La frigider până când este gata de utilizare.
Tăiați cupcakes orizontal în jumătate.
Așezați jumătatea inferioară a fiecărui cupcake în 4 oz. jelly jar; top cu straturi de 1 lingura. budinca si 1-1 / 2 linguri. cremă de marshmallow. Acoperiți cu blaturi de cupcake.
Lingura glazura în castron mediu.
Adăugați biciul rece; bateți până se amestecă.
Răspândiți-vă pe vârfurile de cupcakes.
Topiți ciocolata semi-dulce conform instrucțiunilor de pe pachet; stropiți peste amestecul rece de bici. Se acoperă cu ingredientele rămase.