Rățușcă prăjită cu varză dulce și acră

Rățușcă prăjită cu varză dulce și acră
Friptura de rață cu varză dulce și acră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 136 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, zahăr brun, varză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare sunt Varză Roșie Dulce Și Acră, Varză Roșie Dulce-Acră, și Varză roșie dulce și acră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Îndepărtați mănușile și gâtul din rață; rezervați pentru o altă utilizare. Clătiți Rățușca sub apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane prin introducerea degetelor și împingând ușor mâna între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Combinați 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, coriandru și ienibahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Presărați amestecul de condimente sub pielea slăbită. Legați capetele picioarelor împreună cu cordonul. Ridicați vârfurile aripii în sus și peste spate; trageți sub rață.
5
Răspândiți sare de rocă uniform în fundul unei tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Așezați Rățușca, cu pieptul în sus, pe sare de rocă. Pierce pielea de mai multe ori cu o furculiță de carne. Introduceți termometru de carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Coaceți la 450 timp de 50 de minute sau până când termometrul ajunge la 18
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Acoperiți Rățușca cu folie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Pregătiți amestecul de varză în timp ce Rățușca se prăjește. Înmuiați castanele într-un bol cu apă timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Scurgere.
11
Tăiați o fantă în coajă pe partea rotunjită a castanului. (Asigurați-vă că slit merge tot drumul prin coajă. Dacă nu, vor exploda.) Aranjați castanele într-un singur strat pe o farfurie sigură pentru microunde. Cuptor cu microunde la 2 minute. Se răcește 5 minute; coaja. Tăiați castanele; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
12
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
13
Adăugați ceapa; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
14
Adăugați varză, măr, zahăr, oțet și frunze de dafin; acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți 5 minute. Se amestecă castane, bulion, fructe de ienupăr, 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; gatiti, neacoperit, 10 minute, amestecand ocazional. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
CastaneCastane
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
15
Serviți cu rață.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista