Friptura de rață cu varză dulce și acră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 136 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, zahăr brun, varză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare sunt Varză Roșie Dulce Și Acră, Varză Roșie Dulce-Acră, și Varză roșie dulce și acră.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Îndepărtați mănușile și gâtul din rață; rezervați pentru o altă utilizare. Clătiți Rățușca sub apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane prin introducerea degetelor și împingând ușor mâna între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Combinați 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, coriandru și ienibahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Presărați amestecul de condimente sub pielea slăbită. Legați capetele picioarelor împreună cu cordonul. Ridicați vârfurile aripii în sus și peste spate; trageți sub rață.
5
Răspândiți sare de rocă uniform în fundul unei tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Rocă
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
6
Așezați Rățușca, cu pieptul în sus, pe sare de rocă. Pierce pielea de mai multe ori cu o furculiță de carne. Introduceți termometru de carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Rocă
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
7
Coaceți la 450 timp de 50 de minute sau până când termometrul ajunge la 18
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Acoperiți Rățușca cu folie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Pregătiți amestecul de varză în timp ce Rățușca se prăjește. Înmuiați castanele într-un bol cu apă timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
(rezervati 1 Lingura)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Scurgere.
11
Tăiați o fantă în coajă pe partea rotunjită a castanului. (Asigurați-vă că slit merge tot drumul prin coajă. Dacă nu, vor exploda.) Aranjați castanele într-un singur strat pe o farfurie sigură pentru microunde. Cuptor cu microunde la 2 minute. Se răcește 5 minute; coaja. Tăiați castanele; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
12
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
13
Adăugați ceapa; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
14
Adăugați varză, măr, zahăr, oțet și frunze de dafin; acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți 5 minute. Se amestecă castane, bulion, fructe de ienupăr, 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; gatiti, neacoperit, 10 minute, amestecand ocazional. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Castane
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
(rezervati 1 Lingura)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe