Război civil macaroane și brânză

Război civil macaroane și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați macaroane și brânză din Războiul Civil. Acest fel principal are 915 calorii, 34G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 3383 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți lapte, piper, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Război civil macaroane și brânză, Proiect De Război Civil-Budincă De Vită La Cuptor-Friptură, și Ce au mâncat soldații Uniunii – tocană de vită din Războiul Civil.

Instrucțiuni

1
Gatiti macaroanele in lapte: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
2
Încălziți laptele într-o cratiță mare până la abur. Se amestecă pastele uscate de macaroane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Lăsați să fiarbă, reduceți focul la foc mic. Acordați atenție în timp ce macaroanele se gătesc în lapte, deoarece laptele se poate spuma și fierbe dacă laptele se încălzește prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
4
Gatiti macaroanele timp de 15 minute sau pana cand se face. Macaroanele ar trebui să absoarbă aproape tot laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
5
Faceți sosul cu unt, brânză, condimente: Preîncălziți cuptorul la 400 F. de îndată ce macaroanele sunt aproape de a fi gata, topiți untul într-o cratiță separată, amestecați brânza rasă, piperul negru după gust și un vârf de nucșoară proaspăt rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Se amestecă sosul și macaroanele fierte: odată ce brânza s-a topit, se toarnă sosul în amestecul de macaroane și lapte și se amestecă pentru a se combina. Gustați și adăugați sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se acoperă cu pesmet și se coace: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Așezați amestecul de macaroane și brânză într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Presărați blatul cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
10
Presărați ușor cu cayenne (dacă utilizați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
11
Coaceți într-un cuptor de 400 F pentru 20 de minute sau până când blatul se rumeneste ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez

Vin recomandat: Chenin Blanc, Lambrusco, Riesling

Chenin Blanc, Lambrusco și Riesling sunt alegeri excelente pentru macaroane și brânză. Cu Mac și brânză bogate, brânză, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Dry Lambrusco dacă aveți chef de un roșu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista