Război civil macaroane și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați macaroane și brânză din Războiul Civil. Acest fel principal are 915 calorii, 34G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 3383 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți lapte, piper, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Război civil macaroane și brânză, Proiect De Război Civil-Budincă De Vită La Cuptor-Friptură, și Ce au mâncat soldații Uniunii – tocană de vită din Războiul Civil.
Instrucțiuni
Gatiti macaroanele in lapte:
Încălziți laptele într-o cratiță mare până la abur. Se amestecă pastele uscate de macaroane.
Lăsați să fiarbă, reduceți focul la foc mic. Acordați atenție în timp ce macaroanele se gătesc în lapte, deoarece laptele se poate spuma și fierbe dacă laptele se încălzește prea mult.
Gatiti macaroanele timp de 15 minute sau pana cand se face. Macaroanele ar trebui să absoarbă aproape tot laptele.
Faceți sosul cu unt, brânză, condimente: Preîncălziți cuptorul la 400 F. de îndată ce macaroanele sunt aproape de a fi gata, topiți untul într-o cratiță separată, amestecați brânza rasă, piperul negru după gust și un vârf de nucșoară proaspăt rasă.
Se amestecă sosul și macaroanele fierte: odată ce brânza s-a topit, se toarnă sosul în amestecul de macaroane și lapte și se amestecă pentru a se combina. Gustați și adăugați sare dacă este necesar.
Se acoperă cu pesmet și se coace:
Așezați amestecul de macaroane și brânză într-un vas de copt.
Presărați blatul cu pesmet.
Presărați ușor cu cayenne (dacă utilizați).
Coaceți într-un cuptor de 400 F pentru 20 de minute sau până când blatul se rumeneste ușor.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Lambrusco, Riesling
Chenin Blanc, Lambrusco și Riesling sunt alegeri excelente pentru macaroane și brânză. Cu Mac și brânză bogate, brânză, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Dry Lambrusco dacă aveți chef de un roșu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc]()
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.