Răsuciri De Paie De Brânză
Răsucirile de paie de brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,66 USD pe porție. O porție conține 758 calorii, 16g de proteine, și 52G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați foietaj, boia de ardei, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Brânză Paie-Spanac Caserola, Tartele De Roșii Cu Paie De Brânză, și Plăcintă cu oală de pui cu crustă de paie de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.acoperiți 2 foi de prăjituri cu hârtie pergament de gătit sau hârtie maro grea.
Se amestecă brânza și boia de ardei.
Rulați 1 foaie de patiserie în dreptunghi de 12x10 inci pe suprafața ușor făinată cu sucitor acoperit cu pânză.
Ungeți oul peste patiserie.
Se presară cu 3 linguri din amestecul de brânză. Apăsați ușor amestecul de brânză în patiserie. Întoarceți patiseria. Repetați periajul cu ou și stropiți cu amestec de brânză.
Îndoiți patiseria pe lungime în jumătate.
Tăiați patiseria transversal în benzi de 1/2 inch. Desfaceți benzi și rotiți fiecare capăt în direcții opuse pentru a răsuci.
Așezați răsuciri pe foaia de cookie.
Coaceți 7 până la 8 minute sau până se umflă și se rumenesc.
Scoateți din foaia cookie în suportul de sârmă. Repetați cu foaia rămasă de amestec de patiserie, ouă și brânză.
Se servește cald sau rece.