Răsuciri De Mic Dejun Cu Nuci De Miere

Răsuciri De Mic Dejun Cu Nuci De Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați răsucirile pentru micul dejun cu miere. O porție conține 496 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, smântână, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Răsuciri De Mic Dejun Portocaliu-Alune, Răsuciri de patiserie cu glazură condimentată cu zahăr-miere, și Bol De Mic Dejun Cu Quinoa Cu Nuci De Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați drojdia și apa; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă zahărul, sarea și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați smântână și ou; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
OuăOuă
3
Adăugați 1-1 / 2 căni de făină; se amestecă la viteză mică până se umezește. Bateți 3 minute la viteză medie, răzuind bolul de două ori. Cu mâna, amestecați suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 5 minute.
5
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Combinați ingredientele glazurate; se întinde uniform într-un 13-in. x 9-în. vas de copt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Puneți aluatul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
8
Rulați într-un 24-in. x 9-în. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Combinați ingredientele de umplere; se întinde pe aluat. Îndoiți aluatul pe lungime peste umplutură, formând un 12-in. x 9-în. x 2-în. bucăți. Răsuciți fiecare bucată liber și puneți-o peste glazură în vasul de copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc. Inversați tigaia pe un platou mare; lăsați să se stabilească cu 1 minut înainte de a scoate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Se servește cald sau la frigider peste noapte.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista