Răsuciri De Brânză Parmezană
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da parmezan răsucește brânză un try. Această rețetă servește 28 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 54 calorii. 183 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie, apă, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Răsuciri De Brânză Parmezană, Parmezan Foetaj Brânză Twists, și Parmezan Twists pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Se amestecă brânza, pătrunjelul și oregano.
Desfaceți patiseria pe o suprafață ușor făinată.
Rotiți în dreptunghi de 14x10 inci.
Tăiați pe jumătate pe lungime.
Ungeți ambele jumătăți cu amestec de ouă. Top 1 dreptunghi cu amestec de brânză.
Așezați dreptunghiul rămas peste dreptunghiul acoperit cu brânză, cu partea de ou în jos.
Rotiți ușor cu știftul de rulare pentru a sigila.
Tăiați transversal în benzi de 28 (1/2 inch). Răsuciți fâșiile și așezați-le la 2 centimetri distanță pe foaia de copt unsă, apăsând capetele în jos.
Ungeți cu amestec de ouă.
Coaceți 10 minute sau până la aur.
Serviți cald sau la temperatura camerei. Mărci 28 aperitive.