Răsuciri De Brânză

Răsuciri De Brânză
Răsturnări de situație brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 81 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți fulgi de pătrunjel, albus de ou, foi de patiserie puf și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 16%. Încercați Trei Răsuciri De Brânză, Răsuciri de șuncă și brânză, și Răsuciri De Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Desfaceți o foaie de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
3
Ungeți ușor cu albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
4
Presărați 2 linguri amestec de brânză uniform pe suprafața foii de patiserie; apăsați ușor amestecul de brânză în foaia de patiserie. Întoarceți foaia de patiserie și repetați procedura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Tăiați foaia de patiserie în jumătate; tăiați fiecare jumătate în 9 benzi (aproximativ 1" lățime). Răsuciți fiecare bandă într-o spirală strânsă și așezați-o pe foi de copt ușor unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Repetați procedura cu foaia de patiserie rămasă, albușul de ou și amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Coaceți la 350 timp de 16 până la 18 minute sau până la auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista