Rădăcină de țelină și umplutură de ciuperci

Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Rădăcina de țelină și umplutura de ciuperci ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 138 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați batard, bulion de ciuperci, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Umplutură De Rădăcină De Praz-Țelină, Rădăcină de țelină ,curmale și brânză elvețiană " umplutură, și Găini Cornish cu umplutură de prune și praz și rădăcină de țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu unt; pus deoparte.
Întindeți cuburi de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt și prăjiți până se usucă și se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească ușor și transferați într-un castron mare; pus deoparte.Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând rar, până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Se ia de pe foc și se transferă în vasul cu cuburile de pâine; pus deoparte.Folosind un cojitor de legume, curățați rădăcina de țelină și tăiați-o în cuburi de 1/2 inch. (Curățați și tăiați rădăcina de țelină în ultimul moment, deoarece se va oxida atunci când este expusă la aer.) Întoarceți tigaia la foc mediu și adăugați untul și restul de 2 linguri de ulei. Când untul s-a topit, adăugați rădăcină de țelină, ceapă, salvie și cimbru și condimentați generos cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa incepe sa se inmoaie, aproximativ 6 pana la 8 minute.
Transferați legumele în vasul cu cuburi de pâine și ciuperci.Stropiți uniform vinul în jurul bolului, adăugați oul și amestecați pentru a acoperi uniform cuburile de pâine și legumele.
Stropiți jumătate din bulionul de ciuperci peste amestec și amestecați pentru a combina uniform.
Stropiți în bulionul rămas și amestecați până când toate cuburile de pâine sunt umezite uniform. Condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.
Transferați umplutura în vasul de copt pregătit, compactându-l ușor. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când cuburile de pâine deasupra sunt crocante și rumenite, cu aproximativ 30 de minute în plus.