Rădăcină de țelină și piure de cartofi
Rădăcina de țelină și piureul de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 130 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 49 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de cartofi Yukon gold, pătrunjel cu frunze plate, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Rădăcină De Țelină Și Piure De Cartofi, Piure De Cartofi Și Țelină, și Piure de cartofi și țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați legumele separat în 2-in. bucăți. Puneți fiecare într-o cratiță separată, adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi abia și adăugați 1 1/2 linguriță. sare la cartofi și 1 linguriță. la rădăcină de țelină. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Transferați legumele într-un castron mare și rezervați lichidele de gătit.
În timp ce legumele gătesc, fierbeți smântâna și usturoiul într-un vas mic, acoperit, până când usturoiul este fraged, aproximativ 10 minute.
Folosind un masher de cartofi, zdrobiți legumele până se omogenizează, stropind în cremă de usturoi și suficient lichid de gătit din rădăcină de țelină pentru a-l face cât de slăbit doriți (dacă aveți nevoie de mai mult, folosiți lichid de gătit pentru cartofi).
Se amestecă pătrunjelul tocat și 2 1/2 lingură. alune. Condimentează după gust cu sare și piper.
Rotiți în ulei de alune și presărați cu restul de 1/2 lingură. alunele și frunzele de pătrunjel.