Rădăcină de legume Gratin necesită în jurul valorii de 2 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 366 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,18 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Dacă aveți rădăcină de țelină, păstârnac, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 41%. Încercați Rădăcină De Legume Gratin, Rădăcină De Legume Gratin, și Rădăcină De Legume Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-o cratiță mică, aduceți smântână, sare și nucșoară la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Așezați jumătate din cartofi uniform într-un 2 1/2-qt superficial. vas de copt, urmat de jumătate din păstârnac și toată rădăcina de ceapă și țelină. Se acoperă cu jumătate de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Adăugați păstârnacul rămas, apoi cartofii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
6
Se toarnă smântână caldă peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
7
Se presară uniform cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
8
Coaceți până la barbotare, maro auriu și fraged când este străpuns, aproximativ 1 1/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
10
Faceți înainte: până la 2 zile; reîncălziți la 325 până când centrul este cald, aproximativ 30 de minute.