Rădăcină De Bere Granita Float
Rețeta rădăcină de bere granita Float ar putea satisface pofta americană în jurul valorii de 4 ore. Această rețetă face 6 porții cu 292 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. 290 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Bere Cu Rădăcină, Cookie-Uri Plutitoare De Bere Rădăcină, și Cupcakes Cu Flotor De Bere Cu Rădăcină.
Instrucțiuni
Se toarnă 4 căni de bere rădăcină în tigaie de 13x9x2 inci; congelați până se fixează, aproximativ 4 ore sau peste noapte.
Între timp, fierbeți restul de 4 căni de bere rădăcină într-o cratiță mare până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 30 de minute. Sirop de bere rădăcină rece.
Folosind dinți de furculiță, răzuiți berea rădăcină înghețată în fulgi înghețați, apoi amestecați ușor în tigaie pentru a amesteca. Lingură 3/4 cană granita de bere rădăcină în fiecare dintre cele 6 pahare transparente sau cupe de desert. Top granita cu lingura de inghetata.
Stropiți fiecare cu 4 lingurițe de sirop de bere rădăcină și serviți.