Rădăcină De Bere Granita Float

Rădăcină De Bere Granita Float
Rețeta rădăcină de bere granita Float ar putea satisface pofta americană în jurul valorii de 4 ore. Această rețetă face 6 porții cu 292 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. 290 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă Cu Bere Cu Rădăcină, Cookie-Uri Plutitoare De Bere Rădăcină, și Cupcakes Cu Flotor De Bere Cu Rădăcină.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 4 căni de bere rădăcină în tigaie de 13x9x2 inci; congelați până se fixează, aproximativ 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De BereRădăcină De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Între timp, fierbeți restul de 4 căni de bere rădăcină într-o cratiță mare până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 30 de minute. Sirop de bere rădăcină rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De BereRădăcină De Bere
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Folosind dinți de furculiță, răzuiți berea rădăcină înghețată în fulgi înghețați, apoi amestecați ușor în tigaie pentru a amesteca. Lingură 3/4 cană granita de bere rădăcină în fiecare dintre cele 6 pahare transparente sau cupe de desert. Top granita cu lingura de inghetata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Rădăcină De BereRădăcină De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Stropiți fiecare cu 4 lingurițe de sirop de bere rădăcină și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De BereRădăcină De Bere
SiropSirop
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista