Runde De Citrice Glazurate
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da runde de citrice glazurate un try. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă servește 24. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de lămâie, făină, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Citrice Runde De Cartofi Dulci, Șuncă Glazurată Cu Citrice, și Citrice Glazurate De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mediu. Bateți untul într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la neted.
Adăugați zahărul granulat și 1 lingură de coajă de citrice și bateți până la lumină și pufos, aproximativ 2 minute. Bateți gălbenușurile de ou, pe rând, apoi bateți în extractele de lămâie și portocală. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați amestecul de făină și bateți până se formează un aluat moale.
Aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Scoateți linguri rotunjite de aluat la aproximativ 2 centimetri distanță pe foile de copt pregătite. Congelați cel puțin 30 de minute sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Coaceți prăjiturile direct din congelator, 1 foaie de copt la un moment dat, până când marginile sunt setate și fundul se rumenesc ușor, 15 până la 17 minute.
Lăsați să se răcească 3 minute pe foaia de copt, apoi transferați într-un suport pentru a se răci complet.
Bateți zahărul cofetarilor, 2 linguri de suc de citrice și restul de 1/2 lingură de coajă într-un bol mediu până când este gros și neted. (
Adăugați încă 1 lingură de suc de citrice dacă glazura este prea groasă.)
Răspândiți pe cookie-uri; transferați într-un raft și lăsați să se stabilească, aproximativ 1 oră.
Sursă foto: Johnny Miller