Runda 2-tras glisoare de porc cu sos BBQ muștar și ceapă murată
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără lactate? Runda 2-tras carne de porc Sliders cu sos BBQ muștar și ceapă murată ar putea fi o reteta mare pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 146g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 1737 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,03 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, tortilla de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Glisoare de porc trase cu sos BBQ de muștar și ceapă murată, BBQ Chinezesc tras glisoare de porc cu Cukes murate și morcovi și sos de muștar dulce și fierbinte, și Glisiere de porc cu muștar de arțar cu ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
1
Într-o oală medie la foc mediu, combinați toate ingredientele de ceapă roșie murată, cu excepția cepei. Se aduce la fierbere, se adaugă ceapa și se îndepărtează de la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Roșie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se lasă să stea până se răcește aproximativ 1 oră.
3
Serviți cu glisoare.
4
Într-o oală mică la foc mic mediu, bateți toate ingredientele sosului BBQ împreună. Gatiti 3 minute sau pana la cald si apoi scoateti-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Așezați o lingură plină de carne de porc trasă pe fundul unei role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Rola
6
Stropiți cu sosul de grătar, acoperiți cu o parte din ceapa roșie murată și apoi așezați jumătățile de rulou rămase deasupra. Repetați cu ingredientele rămase și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Ceapă Roșie
Rola
7
1 cap de varză roșie, mărunțită
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Roșie
8
4 morcovi medii, răzuți grosier
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
9
1/4 cană oțet de cidru
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De Mere
10
1 linguriță sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
11
Așezați ceapa în partea de jos a unui aragaz lent de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
12
Așezați umărul de porc, grăsimea și pielea în sus. în aragazul lent. Într-un castron mediu amestecați sosul de soia, usturoiul, piperul de sare și marmelada de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De Portocale
Umăr De Porc
Sos De Soia
Usturoi
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bol
13
Se toarnă amestecul peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
14
Scoateți umărul pe un platou de servire și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți o parte din carne cu o furculiță și aranjați pe platou. Lăsați restul de carne pe os pentru a-l menține cald și umed și lăsați-l pe oaspete să-l scoată de pe măsură ce au nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Carne
15
Înfășurați tortilele în prosoape umede, 10 până la un prosop și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 30 de secunde. Setați carne de porc și tortilla cu varză Slaw și au oaspeții asambla propriile tacos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Varză
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
16
Combinați varza mărunțită și morcovii răzuți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
17
Adăugați oțet, sare și piper și aruncați pentru a combina. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați să stea la frigider cel puțin 1 oră sau până la 8 ore. Utilizați ca topping pentru tacos de porc tras.