Runda 2-Budinci De Porumb
Runda 2-budinci de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4 și costă 40 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 146 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de zahăr, sare kosher, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Budinci de porumb-Pancetta în coșuri de coajă de porumb, Budinci De Porumb Souffl, și Bomboane Cremoase Budinci De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt 4 (8 uncii) ramekins. Aveți gata o tigaie suficient de mare pentru a se potrivi ramekinilor.
Împărțiți salata de porumb uniform între ramekine. Într-un castron, amestecați ouăle, laptele, zahărul, vanilia și sarea, după gust.
Se toarnă amestecul de ouă uniform printre ramekine și se acoperă fiecare cu o lingură de brânză.
Aranjați ramekinele în tava de copt și puneți tigaia în cuptor.
Se toarnă suficientă apă fierbinte de la robinet pentru a ajunge la jumătatea ramekinilor.
Coaceți până la set, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor și serviți fierbinte.