Rumbledethumps sau plăcintă scoțiană cu cartofi și varză
Dacă 100 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Rumbledethumps sau cartoful scoțian și plăcinta de varză ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 340 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți lapte, varză, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Scottish Borders Bubuie!, Mazăre irlandeză și varză stil scoțian, și Rumbledethumps.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și tăiați-i în sferturi. Se toacă varza și se toacă grosier.
Puneți cartofii și varza în tigăi separate și acoperiți cu apă ușor sărată.
Aduceți fiecare tigaie la fierbere, reduceți focul la foc mic și gătiți până când fiecare legumă este foarte fragedă.
Puneți cartoful cu unt, adăugând suficient lapte pentru a crea o textură netedă. Se amestecă arpagicul și varza și se adaugă sare și piper, după gust
Se pune într-un vas de copt cu unt și se presară cu cheddar ras. Poate fi copt acum sau refrigerat peste noapte în acest moment.
Se coace la 350 de grade F / 180 de grade C sau marca de gaz 4 timp de 15-30 de minute, până când brânza este topită și vasul este complet încălzit