Rumaki

Rumaki
Rumaki ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,3 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 391 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ficat de pui, slănină, buchet de bucătărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Rumaki, Rumaki Polinezian, și Aperitive Rumaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați ficatul de pui, semințele de anason, zahărul brun, buchetul de bucătărie, frunzele de dafin și sarea. Gatiti usor la foc mediu mic pana abia fiert, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De BucătărieBuchet De Bucătărie
Ficat De PuiFicat De Pui
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Scoateți tigaia de pe foc și mutați ficatul de pui pe o farfurie și lăsați-i să se răcească. Păstrați sosul în tigaie și lăsați-l deoparte. Odată suficient de rece pentru a manipula tăiați ficatul în bucăți de aproximativ aceeași dimensiune ca și castanele de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Ficat De PuiFicat De Pui
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați o felie de slănină pe o suprafață de lucru din fața dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
5
Așezați o castană de apă și o bucată de ficat la capătul bucății de slănină. Rotiți cu grijă pachetul până când este învelit în slănină. Probabil că veți folosi doar o jumătate de bucată de slănină. Tăiați slănina în acel moment. Folosiți o scobitoare pentru a fixa deschiderea, asigurându-vă că o treceți atât prin castanul de apă, cât și prin ficat și înapoi prin cealaltă parte a slăninei. Folosiți cealaltă jumătate de slănină pentru următorul rumaki. Repetați cu restul pieselor.Pe rând, întoarceți rumaki-ul în tigaia care ține sosul. Rulați cu grijă fiecare rumaki în sos până când este bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
FicatFicat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați mănunchiurile de rumaki în timp ce terminați fiecare pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți în cuptor timp de 20 de minute până când este bine rumenit și crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista