Rulourile de scorțișoară ale bunicii Carroll
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Rulourile de scorțișoară ale bunicii Carroll ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 404 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Rulourile de scorțișoară ale bunicii, Rulourile de scorțișoară ale bunicii, și Rulourile de scorțișoară ale bunicii Billie.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 2 litri la foc mediu, încălziți laptele până la călduț. Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1 cană caldă (11
Dacă utilizați un mixer rezistent: cu accesoriul cu palete, amestecați laptele, 3 linguri de zahăr, 2 linguri de unt, sarea și 3 1/2 căni de făină în amestec de drojdie. Bateți la înălțime până se întinde ușor, aproximativ 2 minute. Treceți la cârligul de aluat și, la viteză medie, bateți în 1 1/2 căni mai multă făină până se formează un aluat rigid. Continuați să bateți până când aluatul trage curat din castron, cu 5 până la 7 minute mai mult; dacă aluatul este încă lipicios, adăugați mai multă făină, câte 1 lingură odată.
Dacă amestecați manual: cu o lingură de lemn, amestecați laptele, 3 linguri de zahăr, 2 linguri de unt, sarea și 3 1/2 căni de făină în amestec de drojdie. Se amestecă energic până se întinde ușor, 2 până la 4 minute. Se amestecă încă 1 1/2 căni de făină până se formează un aluat rigid. Răzuiți pe o placă făinoasă și frământați până când este netedă, elastică și nu mai lipicioasă, aproximativ 8 minute; adăugați făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea. Întoarceți aluatul în castron.
Acoperiți vasul etanș și lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până se dublează, 1 până la 1 1/2 ore.
Răzuiți aluatul pe o placă făinoasă și apăsați ușor pentru a expulza aerul. Împărțiți în jumătate.
Rotiți fiecare jumătate într - un dreptunghi de 10 x 16 inci.
Întindeți 6 linguri de unt peste fiecare dreptunghi. Într-un castron mic, amestecați 1 1/4 căni de zahăr cu scorțișoară.
Presărați jumătate din amestec peste fiecare dreptunghi.
Pornind de la o margine lungă, rotiți fiecare dreptunghi într-un cilindru strâns.
Tăiați fiecare cilindru în șase bucăți egale.
Așezați, tăiați cu fața în jos și ușor depărtați, în două tigăi de copt de 7 x 11 inci. Acoperiți tigăile și lăsați să stea la temperatura camerei până când rulourile sunt aproape dublate ca Dimensiune, 1 până la 1 1/2 ore.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când rulourile se rumenesc, 30 până la 35 de minute. Se răcește în tigaie 10 minute, apoi se strecoară cu glazură.
Se servește cald din tigaie.
Glazură: într-un castron, amestecați 3 căni de zahăr pudră, 1 linguriță de vanilie și 1/4 cană de apă. Subțire cu apă dacă glazura este prea groasă pentru a stropi.