Rulourile de scorțișoară ale bunicii Carroll

Rulourile de scorțișoară ale bunicii Carroll
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Rulourile de scorțișoară ale bunicii Carroll ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 404 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Rulourile de scorțișoară ale bunicii, Rulourile de scorțișoară ale bunicii, și Rulourile de scorțișoară ale bunicii Billie.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 2 litri la foc mediu, încălziți laptele până la călduț. Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1 cană caldă (11
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Lăsați să stea 5 minute.
4
Dacă utilizați un mixer rezistent: cu accesoriul cu palete, amestecați laptele, 3 linguri de zahăr, 2 linguri de unt, sarea și 3 1/2 căni de făină în amestec de drojdie. Bateți la înălțime până se întinde ușor, aproximativ 2 minute. Treceți la cârligul de aluat și, la viteză medie, bateți în 1 1/2 căni mai multă făină până se formează un aluat rigid. Continuați să bateți până când aluatul trage curat din castron, cu 5 până la 7 minute mai mult; dacă aluatul este încă lipicios, adăugați mai multă făină, câte 1 lingură odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Dacă amestecați manual: cu o lingură de lemn, amestecați laptele, 3 linguri de zahăr, 2 linguri de unt, sarea și 3 1/2 căni de făină în amestec de drojdie. Se amestecă energic până se întinde ușor, 2 până la 4 minute. Se amestecă încă 1 1/2 căni de făină până se formează un aluat rigid. Răzuiți pe o placă făinoasă și frământați până când este netedă, elastică și nu mai lipicioasă, aproximativ 8 minute; adăugați făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea. Întoarceți aluatul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Acoperiți vasul etanș și lăsați aluatul să crească la temperatura camerei până se dublează, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Răzuiți aluatul pe o placă făinoasă și apăsați ușor pentru a expulza aerul. Împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Rotiți fiecare jumătate într - un dreptunghi de 10 x 16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Întindeți 6 linguri de unt peste fiecare dreptunghi. Într-un castron mic, amestecați 1 1/4 căni de zahăr cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Presărați jumătate din amestec peste fiecare dreptunghi.
11
Pornind de la o margine lungă, rotiți fiecare dreptunghi într-un cilindru strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Tăiați fiecare cilindru în șase bucăți egale.
13
Așezați, tăiați cu fața în jos și ușor depărtați, în două tigăi de copt de 7 x 11 inci. Acoperiți tigăile și lăsați să stea la temperatura camerei până când rulourile sunt aproape dublate ca Dimensiune, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
14
Coaceți într-un cuptor de 350 până când rulourile se rumenesc, 30 până la 35 de minute. Se răcește în tigaie 10 minute, apoi se strecoară cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Se servește cald din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Glazură: într-un castron, amestecați 3 căni de zahăr pudră, 1 linguriță de vanilie și 1/4 cană de apă. Subțire cu apă dacă glazura este prea groasă pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista