Rulourile de ou ale mamei cu sos dulce și acru
Rulourile de ou ale mamei cu sos dulce și acru ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 476 calorii, 15g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sos, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri de ou de conopidă cu sos dulce și acru, Sos dulce și acru (pentru înmuierea rulourilor de ouă și multe altele), și Rulouri savuroase de ou de pui cu sos dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sos dulce și acru, într-o cratiță de 1 litru, amestecați zahărul, ketchup-ul, 2/3 cană de apă, 1 lingură de sos de soia și sarea. Gatiti 5 minute. Se amestecă oțetul.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și 1/3 cană de apă rece.
Se adaugă în sos; gatiti pana se ingroasa.
Pentru a face rulouri de ou, în tigaie de 12 inci, gătiți carne de vită măcinată, ceapă și ceapă verde până când carnea de vită este gătită bine.
Scurgeți excesul de grăsime.
Se amestecă amestecul de salată de varză.
Adăugați sos de soia turnând în jurul vârfului amestecului de aproximativ 2 ori. Gustați și verificați sarea; puteți adăuga oricând mai multe. Gatiti pana se incalzeste bine.
În timp ce amestecul de varză se gătește, așezați piei de rulou de ou pe o suprafață mare de lucru. Lingură 1 lingură de servire-dimensiunea amestecului de carne de vită pe centrul fiecărei piele. Pentru fiecare rulou de ou, aduceți colțul de jos; pliați în colțurile laterale și rulați în sus. Aduce în jos colțul de sus; umed cu cantitate mică de apă pentru a lipi.
În tigaie mică, încălziți uleiul. Când uleiul este fierbinte, prăjiți rulourile de ou până când sunt crocante. Scuturați excesul de ulei.