Rulouri Verzi De Chile
Green Chile Pan Rolls ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 180 și costă 2 cenți pe porție. O porție conține 13 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți la îndemână margarină, drojdie cu creștere rapidă, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Prăjituri De Crab Verde Chile Cu Maioneză Verde Chile, Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple Relish, și Chile-mușchi frecat și Chile verde Nachos.
Instrucțiuni
Scurgeți 1 cutie de ardei iute și apăsați ferm între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate; pus deoparte.
Combinați drojdia, zahărul și apa într-o cană de măsurare lichidă de 1 cană; lasa sa stea 5 minute.
Poziționați lama cuțitului în vasul robotului de bucătărie.
Adăugați restul de 1 cutie de ardei iute, sare și piper roșu; procesați până se omogenizează.
Adăugați 4 căni de făină și 3 linguri de margarină; procesați 15 secunde.
Adăugați lapte în amestecul de drojdie; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de drojdie prin jgheabul alimentar cu procesorul în funcțiune. Procesați 30 de secunde sau până când aluatul formează o bilă; procesați 1 minut suplimentar.
Adăugați ardei iute scursi; procesați 5 secunde.
Adăugați restul de 1 lingură de făină prin jgheabul alimentar cu procesorul în funcțiune; procesați 5 secunde.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 8 minute.
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru și împărțiți-l în 24 de porții egale. Formați fiecare porție într-o minge.
Așezați bilele în două torturi rotunde de 8 inci acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți, 8 minute. (
Rulourile vor crește ușor.)
Topiți restul de 1 lingură de margarină; periați jumătate din margarina topită peste vârfurile rulourilor.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Scoateți rulourile din tigăi și periați cu margarina topită rămasă.