Rulouri Simple De Lasagna

Simplu Lasagna Roll - up-uri ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 381 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, tăiței lasagna, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri, și Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Gatiti fidea conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea. Între timp, carnea brună cu ceapă în tigaie mare; scurgere. Întoarce-te la skillet. Se amestecă 1 cană de sos de paste și brânză mărunțită.
Amestecați sosul de paste rămas și apa; întindeți 1 cană pe fundul vasului de copt de 13x9 inci.
Întindeți fiecare cu 1/4 cană amestec de carne; rulati.
Așezați, cu cusătura în jos, peste sos în vas. Se acoperă cu sosul rămas și parmezanul; acoperi.
Coaceți 50 min. până la 1 oră sau până la încălzire, descoperind în ultimele 10 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.