Rulouri Gruyere cu Pecan-Salsa Chile
Gruyere role cu Pecan-Chile Salsa ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 268 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pere, tortilla de făină, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bacon & Gruy Rulouri Otrivre, Carne de porc Chile Verde cu salsa roșie Chile, și Rulouri de vițel umplute cu spanac și Gruy Oqutre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie grea medie.
Adăugați pecanii, ardeii iute și usturoiul, prăjind pe toate părțile până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Scoateți coaja exterioară din usturoi și îndepărtați tulpinile de pe ardei.
Transferați nucile pecan, usturoiul, ardeii iute și1/3 cană de apă într-un blender și amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați tortilele pe o suprafață de lucru și acoperiți cu 4 felii de brânză, 4 felii de pere și apoi stropiți cu aproximativ 2 lingurițe de miere pe tortilla.
Îndoiți părțile laterale ale tortilla peste umplutură și rotiți-le pentru a închide complet. Asigurați-vă cu 2 scobitori pentru a preveni deschiderea în timp ce coaceți și periați cu ulei vegetal.
Așezați rulourile pe o foaie de copt unsă și coaceți până când tortilele sunt crocante, aproximativ 35 de minute.
Lăsați rulourile să se răcească suficient pentru a le manipula, aproximativ 5 minute.
Tăiați în treimi și serviți cald sau la temperatura camerei cu salsa pecan-chile.