Rulouri feta și filo de nucă

Rulouri feta și filo de nucă
Rulourile Fetan și Walnut Phyllo necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,74 USD pe porție. O porție conține 361 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime. Dacă aveți la îndemână nuci, feta, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Rulouri de filon Fetan și nuc, Rulouri de filon de curmale și nuci cu iaurt grecesc și miere, și Plăcintă cu filon de vinete și nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați feta, nucile, fulgii de Alep și un vârf de sare într-un robot de bucătărie până când începe să se formeze o bilă. Formați în bile de 27 (1 inch), apoi rotiți bilele în bușteni de 2 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Piper AlepPiper Alep
Brânză FetaBrânză Feta
RolaRola
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Lăsați foile de filo stivuite și tăiați longitudinal în treimi, apoi stivați treimi în 1 grămadă. Acoperiți cu folie de plastic și un prosop de bucătărie umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Așezați 1 foaie de phyllo cu un capăt scurt cel mai apropiat de dvs. pe o suprafață de lucru (păstrați foile rămase acoperite) și periați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Așezați un jurnal feta în centrul foii phyllo paralel cu capătul scurt. Ori phyllo în jumătate, anexând jurnal, și perie cu unt. Începând de la sfârșit cu buștean, înfășurați produse de patiserie pentru a semăna cu un trabuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Brânză FetaBrânză Feta
RolaRola
6
Transferați, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt ușor unsă cu unt, apoi faceți încă 26 de rulouri în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Ungeți rulourile cu puțin unt și coaceți în mijlocul cuptorului până devin aurii, aproximativ 25 de minute. Se răcește pe foaia de copt pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
* Rolele Phyllo pot fi formate cu 1 zi înainte și răcite pe foaie de copt, acoperite cu folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista