Rulouri feta și filo de nucă
Rulourile Fetan și Walnut Phyllo necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,74 USD pe porție. O porție conține 361 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime. Dacă aveți la îndemână nuci, feta, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Rulouri de filon Fetan și nuc, Rulouri de filon de curmale și nuci cu iaurt grecesc și miere, și Plăcintă cu filon de vinete și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Amestecați feta, nucile, fulgii de Alep și un vârf de sare într-un robot de bucătărie până când începe să se formeze o bilă. Formați în bile de 27 (1 inch), apoi rotiți bilele în bușteni de 2 1/2 inch.
Lăsați foile de filo stivuite și tăiați longitudinal în treimi, apoi stivați treimi în 1 grămadă. Acoperiți cu folie de plastic și un prosop de bucătărie umezit.
Așezați 1 foaie de phyllo cu un capăt scurt cel mai apropiat de dvs. pe o suprafață de lucru (păstrați foile rămase acoperite) și periați cu unt.
Așezați un jurnal feta în centrul foii phyllo paralel cu capătul scurt. Ori phyllo în jumătate, anexând jurnal, și perie cu unt. Începând de la sfârșit cu buștean, înfășurați produse de patiserie pentru a semăna cu un trabuc.
Transferați, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt ușor unsă cu unt, apoi faceți încă 26 de rulouri în același mod.
Ungeți rulourile cu puțin unt și coaceți în mijlocul cuptorului până devin aurii, aproximativ 25 de minute. Se răcește pe foaia de copt pe un raft.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
* Rolele Phyllo pot fi formate cu 1 zi înainte și răcite pe foaie de copt, acoperite cu folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.