Rulouri Dulci Cu Mere Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile dulci cu mere Caramel. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați aluat, ulei vegetal, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rulouri De Mere Caramel, Rulouri De Ouă Caramel-Mere, și Rulouri Dulci Cu Caramel.
Instrucțiuni
Aluatpentru a face aluatul, combinați laptele, uleiul vegetal și zahărul într-o cratiță mare sau oală mică.
Încălziți-l până când este pe punctul de a fierbe, dar nu lăsați-l să fiarbă. Opriți focul și lăsați-l să se răcească până se încălzește...dar nu prea cald!
Adăugați 4 căni de făină și drojdie și amestecați pentru a combina. Aluatul va fi foarte lipicios în acest moment. Acoperiți oala și lăsați-o să crească timp de o oră.
Adăugați făina rămasă, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea. Se amestecă pentru a combina. Apoi puteți continua cu rulourile sau refrigerați aluatul, acoperit, până când aveți nevoie de el. Umpluturapentru a face umplutura, sotati merele intr-o tigaie mare la foc mediu-mare timp de 3 pana la 4 minute.
Scoateți-le pe o farfurie și setați aside.In aceeași tigaie la foc mediu, adăugați un băț de unt și o cană de zahăr brun. Se amestecă până se topește untul și zahărul se dizolvă, apoi se toarnă smântâna. Amestecați-l și lăsați-l să se baloneze și să se îngroașe aproximativ un minut. Întoarceți focul la minim și adăugați merele înapoi în tigaie.
Presărați scorțișoara, amestecați amestecul și lăsați-l să se îngroașe încă 1 până la 2 minute. Puneți-l într-un castron pentru a se răci. Rolecând sunteți gata să faceți rulourile, Preîncălziți cuptorul la 375 de grade și întindeți aluatul pe o suprafață făinoasă până la un dreptunghi de aproximativ 10 x 30 inci. Lingurați merele caramel peste tot aluatul și întindeți-l uniform.
Rulați aluatul spre dvs. într-o rolă lungă și strânsă. Ciupiți cusătura când ajungeți la capăt, apoi întoarceți rola astfel încât să fie cu cusătura în jos.Feliați aluatul în rulouri de 1/2 inch până la 3/4 inch grosime și așezați-le în tigăi de tort de unică folosință cu puțin unt topit întins în fundul fiecărei tigaie (rulourile vor umple aproximativ 3 până la 4 Tigăi.) Puneți rulourile deoparte și lăsați-le să crească timp de 20 până la 25 de minute, apoi coaceți-le timp de 15 până la 18 minute sau până când sunt frumoase și aurii.Glazuraîn timp ce rulourile cresc sau se coc, faceți glazura: topiți untul și zahărul brun într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați zahărul brun și lăsați-l să se dizolve și să înceapă să baloneze.
Adăugați smântâna, apoi gătiți timp de 2 minute, amestecând constant. Opriți focul și adăugați zahărul pudră și bateți împreună.
Adăugați încă 2 căni de zahăr pudră pentru a ajunge la consistența dorită. Al doilea rulourile ies din blatul cuptorului cu glazura și se întind pentru a acoperi toate rulourile cu generozitate!
Se servește cald.(O rolă este mai mult decât suficientă pentru o persoană! Sunt super bogați.)