Rulouri De Șuncă Și Sparanghel

Rulouri De Șuncă Și Sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Ham n Asparagus Roll-up-uri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți apă, șuncă, castraveți și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri, și Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți sparanghelul și apa într-un cuptor cu microunde de 11 in. x 7-în. dish. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 2-3 minute sau până când sunt crocante. Puneți imediat sparanghelul în apă cu gheață; se scurge și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2
Înfășurați fiecare suliță de sparanghel cu o felie de șuncă. Chiar înainte de servire, combinați ingredientele sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
3
Serviți cu rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista