Rulouri De Șuncă Și Brânză De Sparanghel
Sunca sparanghel & rulouri de brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 112 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână făină, sparanghel, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Brânză Albastră Și Rulouri De Sparanghel, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2-1/2 căni făină, zahăr, drojdie și sare. Într-o cratiță, încălziți laptele, apa și uleiul până la 120 -130 -1.
Se adaugă la ingredientele uscate; bate doar până se umezește.
Adăugați un albus de ou și ou; bate pana se omogenizeaza. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Între timp, plasați 1/2 în. de apă și sparanghel într-o cratiță; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-5 minute.
Împărțiți aluatul în 24 de bucăți; rotiți fiecare bucată într-un 5-in. cerc.
Așezați câteva bucăți de sparanghel, un cub de brânză și o lingură de șuncă în centrul fiecărui cerc. Înfășurați aluatul în jurul umpluturii, ciupiți cusăturile pentru a sigila.
Așezați rulourile, cusătura în jos, 2 in. în afară de foile de copt acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Bateți albusul de ou rămas; periați peste rulouri.
Coaceți la 350 de minute timp de 18-20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți la rafturi de sârmă. Refrigerați resturile.