Rulouri de vară în stil vietnamez cu sos de arahide

Rulouri de vară în stil vietnamez cu sos de arahide
Rulourile de vară în stil vietnamez cu sos de arahide sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 16 porții. Acest hor d ' oeuvre are 193 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți unt de arahide cremos, pastă de chile-usturoi, sos hoisin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare includ Rulouri de vară în stil vietnamez cu sos de arahide, Rulouri de vară în stil vietnamez cu creveți sau Tofu, și Rulouri De Salată Vietnameză Cu Sos De Arahide.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele împreună într-un castron mediu; pus deoparte.Pentru rulourile de vară:aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați creveții și gătiți până la roz strălucitor și doar opac, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Se scurge într-o strecurătoare și se rulează sub apă rece până se răcește. Se usucă creveții cu prosoape de hârtie și se așează pe o tăietură.Ținând cuțitul paralel cu tăblița, înjumătățiți fiecare creveți pe orizontală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Se pune într-un castron mediu, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider.Gatiti taiteii de orez conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se scurge și se lasă deoparte.
6
Așezați toate ingredientele în recipiente separate și aranjați-le în următoarea ordine în jurul unei suprafețe de lucru: ambalaje de hârtie de orez, creveți, tăiței de orez, muguri de fasole, mentă, busuioc, coriandru, serrano (dacă utilizați), castraveți, scallions și salată verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Fidea De OrezFidea De Orez
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Așezați un prosop de bucătărie curat și umed pe o suprafață de lucru. Umpleți o tigaie medie sau un vas larg, puțin adânc, suficient de mare pentru a ține ambalajele de hârtie de orez cu apă fierbinte de la robinet. Lucrând cu 1 înveliș la un moment dat, scufundați complet ambalajul până când este moale și flexibil, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți ambalajul din apă și așezați-l pe prosop.Lucrând rapid, așezați 3 jumătăți de creveți la rând, tăiați cu fața în sus, chiar deasupra centrului învelișului, lăsând aproximativ 1 inch de spațiu pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Puneți o cantitate mică de 1/4 cană de tăiței de orez peste creveți, urmată de câțiva muguri de fasole, 2 din frunzele de mentă, 2 din frunzele de busuioc, 1 crenguță de coriandru și 2 bucăți de serrano, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Fidea De OrezFidea De Orez
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10
Așezați 4 din bețișoarele de castraveți și 2 din bucățile de scallion pe ambele părți ale grămezii de tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
11
Rulați o bucată de salată într-o formă de trabuc și așezați-o deasupra grămezii de tăiței. Îndoiți jumătatea inferioară a ambalajului de hârtie de orez peste umplutură. Ținând totul ferm în poziție, pliați părțile laterale ale ambalajului. Apoi, apăsând ferm în jos pentru a ține pliurile în poziție, rotiți întregul înveliș orizontal în sus de jos în sus. Rotiți rola astfel încât cusătura să fie orientată în jos și rândul de creveți să fie orientat în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Așezați-l pe o foaie de copt cu margini și acoperiți ușor cu folie de plastic. Repetați cu ambalajele și umpluturile rămase. Lăsați 3/4 inch între fiecare rolă de vară pe foaie, astfel încât să nu se lipească și înlocuiți apa din tigaie sau vas cu apă fierbinte de la robinet, după cum este necesar. Dacă nu serviți imediat, păstrați rulourile de vară bine acoperite cu folie de plastic la temperatura camerei timp de până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Se servește cu sosul de arahide pentru scufundare.Asocierea băuturilor: Thomas Fogarty Monterey Gew Arrabrztraminer, California. Gew arrocrztraminers pot fi vinuri alimentare excelente, atâta timp cât nu sunt prea parfumate și florale. De aceea, poate fi bine să mergeți cu un nou Gew Approgram peste un alsacian. Acest vin de pe coasta centrală a Californiei are arome frumoase de ghimbir, flori albe și litchi care fac o folie frumoasă pentru aceste rulouri de vară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GewurztraminerGewurztraminer
Sos De ArahideSos De Arahide
3 Linguri De Muștar Uscat,3 Linguri De Muștar Uscat,
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Uncii De Lichior De Lychee (recomandat: Marca Soho)3 Uncii De Lichior De Lychee (recomandat: Marca Soho)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați

Ingrediente

8Frunze de salată Bibb, tăiate în jumătateFrunze de salată Bibb, tăiate în jumătate2Bucăți de caramele Heath Barchile-pastă de usturoichile-pastă de usturoi16smallscrengute proaspete de cilantrocrengute proaspete de cilantro1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt de arahide cremos în stil naturalunt de arahide cremos în stil natural1(vinete)Castravete englezesc, decojit și tăiat în 1/4-pe-1/4-by-2-1/2-inch sticksCastravete englezesc, decojit și tăiat în 1/4-pe-1/4-by-2-1/2-inch sticks321 litru de lapte integral, la temperatura camereifrunze proaspete de mentă (de la aproximativ 1 buchet)frunze proaspete de mentă (de la aproximativ 1 buchet)1(vinete)cățel de usturoi, piure până la o pastăcățel de usturoi, piure până la o pastă12 lingurițe de pudră de usturoi1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm4 uncii de mazăre de zăpadă, tăiată și tăiată la jumătate4 uncii de mazăre de zăpadă, tăiată și tăiată la jumătate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie proaspăt stors (din aproximativ 1 1/2 limes mediu)suc de lămâie proaspăt stors (din aproximativ 1 1/2 limes mediu)851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Cupa mung muguri de fasole (despreCupa mung muguri de fasole (despre256creveți și cu veneAmbalaje rotunde de hârtie de orez de 16 (8-1/2 inci) Ambalaje rotunde de hârtie de orez de 16 (8-1/2 inci)1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fidea de orez uscată sau vermicelli de orezfidea de orez uscată sau vermicelli de orez31 litru de lapte integral, la temperatura camereiscallions, sferturi pe lungime, apoi tăiați transversal în bucăți de 2-1/2 inci (numai părți albe și verde deschis)scallions, sferturi pe lungime, apoi tăiați transversal în bucăți de 2-1/2 inci (numai părți albe și verde deschis)2ardei iute serrano, tulpini, înjumătățite, semințe îndepărtate și tăiate subțire pe lungime în 32 de bucăți (opțional)ardei iute serrano, tulpini, înjumătățite, semințe îndepărtate și tăiate subțire pe lungime în 32 de bucăți (opțional)1Bucăți de caramele Heath Barulei de susan prăjitulei de susan prăjit4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.24 creveți medii (aproximativ, decojiți și deveined24 creveți medii (aproximativ, decojiți și deveined5Bucăți de caramele Heath Bar1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi32busuioc proaspăt sau frunze de busuioc thailandezbusuioc proaspăt sau frunze de busuioc thailandez791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista