Rulouri de vară cu creveți și legume

Rulouri de vară cu creveți și legume
Creveți și legume rulouri de vară ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 71 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de morcovi tăiați cu Chibrit, frunze de mentă, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Rulouri de vară cu creveți și legume, Rulouri De Vară Cu Legume, și Rulouri De Vară Cu Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare; aruncați ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați apă caldă pe o farfurie de plăcintă sau pe un vas mare de mică adâncime la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați 1 înveliș în vas timp de 30 până la 45 de secunde sau până se înmoaie; așezați pe o suprafață plană. Lingură 1/2 cană amestec de creveți în centrul învelișului; pliați părțile laterale peste umplutură și înfășurați bine, moda jeleu. Apăsați ușor cusătura pentru a sigila; așezați rola, cu cusătura în jos, pe un platou de servire. Acoperiți cu un prosop umed pentru a nu se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Repetați procedura cu ambalajele rămase și amestecul de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Serviți imediat cu sos de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ArahideSos De Arahide
6
Notă: ambalajele cu role de primăvară din hârtie de orez sunt disponibile pe piețele asiatice. Ambalajele circulare sunt subțiri, fragile și opace și sunt marcate cu un model încrucișat. De asemenea, puteți servi rulourile de vară cu sos dulce și acru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista