Rulouri De Vară Cu Creveți Mango
Mango creveți rulouri de vară ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 8 și costă $1.43 pe portie. O porție conține 113 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, frunze de mentă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 79%. Rețete similare includ Rulouri De Vară Cu Creveți Mango, Vietnameză Creveți Mango Rulouri De Vară, și Rulouri de vară cu creveți și Mango cu sos dulce și picant.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele sosului într-un castron mic până se dizolvă zahărul.
Adăugați creveți într - o oală de 4 până la 5 litri de apă sărată clocotită, apoi reduceți căldura și braconați creveții la foc mic, neacoperit, până când sunt gătite, aproximativ 3 minute.
Transferați creveții cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, apoi readuceți apa de gătit a creveților la fierbere. Răciți creveții în apă cu gheață 2 minute, apoi scurgeți și uscați.
Tăiați fiecare creveți pe jumătate pe lungime, deveining dacă este necesar.
Adăugați tăiței în apă clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se clătește sub apă curentă rece și se scurge bine. Amestecați oțetul, zahărul și sarea într-un castron mare până când zahărul este dizolvat, apoi adăugați tăiței și aruncați pentru a acoperi.
Puneți o grosime dublă de prosop de hârtie pe o suprafață de lucru și umpleți o tigaie superficială cu apă caldă. Verificați rundele de hârtie de orez și folosiți numai cele care nu au găuri. Înmuiați 1 rundă în apă caldă până când este flexibilă, 30 de secunde până la 1 minut, apoi transferați cu atenție pe prosoape de hârtie.
Aranjați 3 jumătăți de creveți (tăiați părțile în sus) la rând pe treimea inferioară (partea cea mai apropiată de dvs.) de hârtie de orez înmuiată.
Întindeți 1/4 cană de tăiței deasupra creveților și aranjați 3 frunze de coriandru, 3 frunze de mentă, 8 bețișoare de castraveți, 6 benzi de scallion și 10 bețișoare de mango orizontal deasupra tăiței. Îndoiți fundul hârtiei de orez peste umplutură și începeți să vă rostogoliți strâns, oprindu-vă la jumătatea drumului. Aranjați încă 3 frunze de mentă și încă 3 frunze de coriandru de-a lungul pliului, apoi pliați capetele și continuați să rulați.
Transferați ruloul de vară, cu cusătura în jos, pe o farfurie și acoperiți cu prosoape de hârtie umezite. Faceți încă 7 rulouri în același mod și serviți, întregi sau înjumătățite în diagonală, cu sos de scufundare.
* Disponibil pe piețele asiatice și ethnicgrocer.com (866-438-4642).
Rulourile de vară pot fi făcute cu 4 ore înainte și răcite, acoperite cu prosoape de hârtie umezite și apoi cu folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio