Rulouri De Vară Cu Creveți Mango

Rulouri De Vară Cu Creveți Mango
Mango creveți rulouri de vară ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 8 și costă $1.43 pe portie. O porție conține 113 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, frunze de mentă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 79%. Rețete similare includ Rulouri De Vară Cu Creveți Mango, Vietnameză Creveți Mango Rulouri De Vară, și Rulouri de vară cu creveți și Mango cu sos dulce și picant.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele sosului într-un castron mic până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Adăugați creveți într - o oală de 4 până la 5 litri de apă sărată clocotită, apoi reduceți căldura și braconați creveții la foc mic, neacoperit, până când sunt gătite, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați creveții cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul, apoi readuceți apa de gătit a creveților la fierbere. Răciți creveții în apă cu gheață 2 minute, apoi scurgeți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Tăiați fiecare creveți pe jumătate pe lungime, deveining dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Adăugați tăiței în apă clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se clătește sub apă curentă rece și se scurge bine. Amestecați oțetul, zahărul și sarea într-un castron mare până când zahărul este dizolvat, apoi adăugați tăiței și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Puneți o grosime dublă de prosop de hârtie pe o suprafață de lucru și umpleți o tigaie superficială cu apă caldă. Verificați rundele de hârtie de orez și folosiți numai cele care nu au găuri. Înmuiați 1 rundă în apă caldă până când este flexibilă, 30 de secunde până la 1 minut, apoi transferați cu atenție pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Aranjați 3 jumătăți de creveți (tăiați părțile în sus) la rând pe treimea inferioară (partea cea mai apropiată de dvs.) de hârtie de orez înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
8
Întindeți 1/4 cană de tăiței deasupra creveților și aranjați 3 frunze de coriandru, 3 frunze de mentă, 8 bețișoare de castraveți, 6 benzi de scallion și 10 bețișoare de mango orizontal deasupra tăiței. Îndoiți fundul hârtiei de orez peste umplutură și începeți să vă rostogoliți strâns, oprindu-vă la jumătatea drumului. Aranjați încă 3 frunze de mentă și încă 3 frunze de coriandru de-a lungul pliului, apoi pliați capetele și continuați să rulați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
9
Transferați ruloul de vară, cu cusătura în jos, pe o farfurie și acoperiți cu prosoape de hârtie umezite. Faceți încă 7 rulouri în același mod și serviți, întregi sau înjumătățite în diagonală, cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
10
* Disponibil pe piețele asiatice și ethnicgrocer.com (866-438-4642).
1
Rulourile de vară pot fi făcute cu 4 ore înainte și răcite, acoperite cu prosoape de hârtie umezite și apoi cu folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista