Rulouri De Varză Vegetariană

Rulouri De Varză Vegetariană
Rulourile de varză vegetariene necesită în jur 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,84 USD pe porție. Acest fel principal are 427 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, vin, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 3 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Rulouri De Varză Vegetariană, Rulouri De Varză Vegetariană, și Sarmale Vegetariene (Sarmale Românești) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați orezul și 2/3 cană de apă într-o oală și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 40 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se amestecă proteina vegetală texturată și 3/4 cană de apă clocotită într-un castron mediu. Se înmoaie 15 minute, până se rehidratează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Proteine Vegetale TexturateProteine Vegetale Texturate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se amestecă orezul fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron, amestecați supa de roșii și 10 3/4 uncii fluide (1 cutie de supă) apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De RoșiiSupă De Roșii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați varza într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți 15 minute, până când frunzele sunt ușor îndepărtate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scurgeți, răciți și separați frunzele.
7
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa, morcovul, ardeiul gras roșu și usturoiul. Gatiti pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se amestecă vinul și se continuă gătitul până când aproape tot lichidul s-a evaporat. Se amestecă orezul și proteinele vegetale texturate, sucul rezervat din roșii, ou și mazăre. Condimentează cu piper cayenne, pudră de ceapă, pudră de usturoi, busuioc și sos de ardei iute. Gatiti si amestecati pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Proteine Vegetale TexturateProteine Vegetale Texturate
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
UmărUmăr
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Pe 1 frunză de varză, așezați aproximativ 2 linguri amestec de tigaie și 1 roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Rulați bine și sigilați cu o scobitoare. Repetați cu umplutura rămasă. Aranjați într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
11
Se toarnă supa și apa peste rulourile de varză. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
12
Acoperiți și coaceți 35 de minute în cuptorul preîncălzit, ungând ocazional cu sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Scoateți capacul și continuați să coaceți 10 minute.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista