Rulouri De Varză Poloneze Super Ușoare

Rulouri De Varză Poloneze Super Ușoare
Rulourile de varză poloneze Super ușoare necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 144 calorii. Această rețetă fără gluten servește 15 și costă 75 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Varză Poloneze (Golumpki), Rulouri De Varză Umplute Poloneze (Golabki / Golumkies / Golumpkis), și Porci Mineri De Cărbune Polonezi (Rulouri De Varză Umplute - Golabki) # SundaySupper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute. Lăsați orezul să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți miezul din varză și puneți varza în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
ApăApă
5
Îndepărtați frunzele exterioare pe măsură ce se înmoaie. Lasă frunzele deoparte.
6
Încălziți untul într-o tigaie la foc mediu și gătiți și amestecați ceapa până se înmoaie și translucid, aproximativ 5 minute. Se amestecă împreună ceapa gătită, puiul măcinat, orezul fiert, ouăle, usturoiul, sarea, piperul și maghiranul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui MăcinatPui Măcinat
Orez FiertOrez Fiert
MaghiranMaghiran
UntUnt
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
7
Așezați aproximativ 1/4 cană din amestecul de carne în centrul fiecărei frunze de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
CarneCarne
8
Rola frunze și tuck se termină în a închide umplere. Asigurați fiecare rolă cu o scobitoare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
9
Așezați rulourile în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Se toarnă sosul de roșii peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
RolaRola
11
Coaceți, acoperit, în cuptorul preîncălzit până când carnea din rulouri nu mai este roz, 45 până la 60 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul caserolei trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista