Rulouri de varză dulce și fragedă

Rulouri de varză dulce și fragedă
Rulouri cu varză dulce și fragedă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă face 7 porții cu 221 de calorii, 8 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 1,02 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână fulgi de pătrunjel, ouă, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 40 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 58%, acest fel de mâncare este bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Sarză cu varză dulce-acrișoară, Sarză cu varză acrișoară cu varză murată și Sarză cu sos acrișor-dulce cu varză.

Instrucțiuni

1
Gatiti varza in apa clocotita pana cand frunzele cad de pe cap. Pune deoparte 14 frunze mari pentru rulouri. (Păstrați varza rămasă la frigider pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Tăiați nervura groasă din partea de jos a fiecărei frunze rezervate, făcând o tăietură în formă de V.
3
Într-un castron mare, combinați ouăle, laptele, orezul, ciupercile, ceapa și condimentele. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Pune aproximativ 1/2 cană pe fiecare frunză de varză; suprapuneți capetele tăiate și pliați în părțile laterale, începând de la capătul tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
5
Rulați complet pentru a cuprinde umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Puneți șapte rulouri, cu cusătura în jos, într-o bucată de 5 litri. Care gateste incet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Combinați ingredientele pentru sos; se toarnă jumătate peste sarmale. Acoperiți cu rulourile rămase și cu sosul. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când un termometru arată 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45 cu o evaluare de 4,9 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Ca' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 40 m.
Porții7
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista