Rulouri De Unt De Casă
Nevoie de o pâine vegetariană? Rulourile de unt de casă ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 48 de porții cu 139 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de drojdie activă, zahăr, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Rulouri De Ou De Casă, Rulouri De Tigaie De Casă, și Rulouri De Ou Coapte De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună drojdia, 2 linguri de zahăr și 2 căni de apă caldă într-o cană de măsurare din sticlă de 4 căni; lasa sa stea 5 minute.
Se amestecă împreună amestecul de drojdie, zahărul rămas și untul într-un castron mare; se amestecă oul și sarea. Amestecați treptat suficientă făină pentru a face un aluat moale. Acoperiți și răciți 8 ore.
Împărțiți aluatul în 4 porții egale. Întoarceți fiecare porție pe o suprafață ușor făinată și rotiți-o într-un cerc de 12 inci.
Tăiați fiecare cerc în 12 pene.
Rulați fiecare pană, începând de la capătul larg; așezați pe foi de copt unse. (
Rulourile pot fi înghețate în acest moment.) Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 2 ore sau până când se dublează în vrac.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până devin aurii.
NOTĂ: Dacă rulourile necoapte sunt înghețate, așezați rulourile congelate pe foi de copt negreșite. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald. (85'), fără curenți, 2 ore până la dublarea în vrac.
Coaceți conform instrucțiunilor.