Rulouri De Trifoi Cu Ierburi

Rulouri De Trifoi Cu Ierburi
Această rețetă servește 12 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 65 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, albuș de ou, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Trifoi, Rulouri De Trifoi, și Rulouri De Trifoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă laptele. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 3 căni de făină, margarină și următoarele 5 ingrediente (margarină prin piper) în amestecul de drojdie; se amestecă până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
PiperPiper
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute. Împărțiți aluatul în 18 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), împărțiți fiecare porție în 3 bucăți; modelează fiecare bucată într-o bilă. Înveliți tigăile pentru briose cu spray de gătit; așezați 3 bile de aluat în fiecare ceașcă de briose. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți de aer, 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Descoperă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Combinați 1 lingură de apă și albuș de ou; periați peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
ApăApă
7
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista