Rulouri De Trifoi Cu Ierburi
Această rețetă servește 12 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 65 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, albuș de ou, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Trifoi, Rulouri De Trifoi, și Rulouri De Trifoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă laptele. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 3 căni de făină, margarină și următoarele 5 ingrediente (margarină prin piper) în amestecul de drojdie; se amestecă până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute. Împărțiți aluatul în 18 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), împărțiți fiecare porție în 3 bucăți; modelează fiecare bucată într-o bilă. Înveliți tigăile pentru briose cu spray de gătit; așezați 3 bile de aluat în fiecare ceașcă de briose. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald, fără curenți de aer, 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați 1 lingură de apă și albuș de ou; periați peste aluat.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.