Rulouri De Smântână
Rulourile de smântână sunt a vegetarian rețetă cu 12 porții. Acest desert are 145 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 33 de minute. Un amestec de drojdie de bere fleischmann, ouă, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rulouri De Scorțișoară Cu Smântână, Cu Glazură De Brânză Cremă De Portocale, Rulouri De Ventilator Cu Smântână, și Smântână Posy Rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană făină, zahăr, drojdie nedizolvată și sare într-un bol mare de mixer.
Încălziți smântâna, apa și untul până la foarte cald (120 până la 130 de grade F). Adăugați treptat la amestecul de făină. Bate 2 minute la viteza medie de mixer electric, răzuire castron ocazional.
Adăugați oul și restul de 1-1 / 4 căni de făină pentru a face un aluat moale. Lingură uniform în 12 unse (2-1/2 inch) brioșă cupe. Acoperiți; lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Coaceți la 400 de grade F timp de 25 până la 30 de minute sau până când ați terminat.
Scoateți din tigăi; se răcește pe suportul de sârmă.