Rulouri De Scorțișoară-Pecan
Cinnamon - Pecan Rolls este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 164g de grăsime, și un total de 2840 calorii. Pentru $5.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de nuci pecan, unt, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rulouri De Scorțișoară-Pecan, Rulouri De Scorțișoară Pecan, și Rulouri De Scorțișoară De Caise-Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială 5 până la 7 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Pregătiți aluatul fierbinte conform instrucțiunilor din spatele ambalajului; lăsați aluatul să stea 5 minute.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 15 x 10 inci; se întinde cu unt înmuiat. Se amestecă împreună zahărul brun și scorțișoara; se presară peste unt.
Presărați nuci pecan peste amestecul de zahăr brun.
Rulați bine, începând de la un capăt lung; tăiați în 12 felii.
Așezați rulourile, tăiate cu părțile în jos, într-o tigaie din fontă de 12 inci ușor unsă sau o tigaie de 13 x 9 inci. Acoperiți ușor cu folie de plastic și un prosop de pânză; lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Preîncălziți cuptorul la 37
Descoperiți rulourile și coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când rulourile centrale sunt maronii aurii și gata.
Lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute. Se amestecă împreună zahărul pudră, laptele și vanilia; stropiți peste rulouri.
Notă: Am testat cu specialitatea Pillsbury