Rulouri de scorțișoară cu glazură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați rulourile de scorțișoară cu glazură. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 279 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, zahărul cofetarilor, drojdia instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cele mai bune rulouri de scorțișoară vreodată cu glazură de brânză cremă, Rulouri de scorțișoară de dovleac cu glazură de arțar, și Rulouri de scorțișoară cu slănină cu glazură de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, mică, la foc moderat, încălziți laptele până aproape ajunge la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați laptele să se răcească până la călduț (aproximativ 100 de litri f).
În vasul unui mixer de stand, bateți împreună laptele călduț și drojdia. Așteptați 30 de secunde, apoi bateți din nou.
Adăugați zahărul și ouăle și amestecați pentru a combina.
Adăugați făina și sarea și folosiți o spatulă de cauciuc pentru a amesteca împreună. Răzuiți vasul pentru a vă asigura că nu există făină neabsorbită care să se agațe de părțile laterale sau de fundul vasului. Distribuiți bucățile de unt pe suprafața aluatului, apoi așezați vasul pe mixer și atașați cârligul pentru aluat.
Cu mixerul la foc mic, frământați aluatul până se reunește, aproximativ 2 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți aluatul de pe cârlig și din partea inferioară și laterală a bolului. Cu mixerul pe mediu, frământați aluatul până când este neted și elastic, aproximativ 1 minut. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei calde timp de 1 oră. (Aluatul nu se va dubla ca dimensiune, dar poate părea ușor pufos.)
Într-un castron mediu, folosiți o spatulă de cauciuc pentru a bate untul până se omogenizează.
Adăugați zahărul brun, scorțișoara și vanilia și bateți până se omogenizează și se combină complet. Asigurați-vă că amestecul este ușor de răspândit și bateți-l puțin mai mult dacă pare prea ferm.
Căptușiți o tigaie metalică de 13 x 9 inci cu hârtie pergament sau folie, permițând 1 până la 2 inci să atârne peste capetele lungi ale tigaiei. Ungeți pergamentul sau folia.
Făinați ușor o suprafață de lucru și răzuiți aluatul din vas. Făinați ușor aluatul, apoi apăsați ușor și trageți - l într-un dreptunghi de 12 pe 18 inci. Punctați untul de scorțișoară pe toată suprafața, apoi folosiți un cuțit sau o mică spatulă offset pentru a-l întinde uniform pe întreaga suprafață a aluatului.
Începând de la una dintre marginile lungi de 18 inci, înfășurați aluatul, în stil jellyroll. După rulare, împingeți și strângeți ușor rola împreună pentru a o face lungă de 18 inci. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia ruloul în felii de 12 (1 1/2 inch grosime). Pe rând, lucrați feliile într-o formă rotundă uniformă (se strivesc când sunt tăiate) și aranjați-le, tăiate cu fața în jos și la aproximativ 1 inch distanță pe toate părțile, în tigaia pregătită, în 4 rânduri de 3 rulouri. Acoperiți tigaia cu folie de plastic cu unt și lăsați rulourile să se dovedească la temperatura camerei calde până când sunt umflate și încep să umple spațiile dintre ele, 1 până la 2 ore în funcție de temperatura camerei (cu cât bucătăria este mai caldă, cu atât rulourile vor fi mai rapide dovada).
După ce vedeți rulourile umflându-se vizibil, așezați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Introduceți tigaia în cuptor, micșorați temperatura la 375 F și coaceți rulourile până când sunt bine înălțate și aurii, aproximativ 25 de minute.
Răciți rulourile în tigaie pe un suport timp de 10 minute. Folosind hârtia pergament sau folia, ridicați rulourile din tigaie și transferați-le pe o suprafață de lucru. Faceți înainte: rulourile de scorțișoară pot fi coapte, răcite și depozitate într-un recipient etanș, până la 2 zile. Încălziți rulourile de scorțișoară într-un cuptor de 350 F pentru aproximativ 10 minute, apoi înghețați-le așa cum este descris mai jos. Rulourile de scorțișoară pot fi, de asemenea, congelate: odată răcite, întoarceți rulourile de scorțișoară, încă pe pergament sau folie, în tigaie, înfășurați tigaia într-un strat dublu de folie și congelați până la 2 săptămâni. Decongelați rulourile, apoi încălziți-le într-un cuptor de 350 km F timp de aproximativ 10 minute, gheață și serviți.
Într-o cratiță mică la foc mic, încălziți untul și 2 linguri de apă, amestecând ocazional, până când untul se topește și lichidul fierbe ușor.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați zahărul cofetarilor și folosiți o mică spatulă de cauciuc pentru a amesteca glazura până când este groasă și cremoasă.
Folosind o lingură mică, stropiți aproximativ o lingură de glazură în centrul fiecărei role și folosiți partea din spate a lingurii pentru a întinde glazura peste vârfurile rulourilor.
Lăsați glazura să se stabilească aproximativ 10 minute, apoi separați și serviți rulourile.