Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați rulourile de pui cu spanac savuros. Această rețetă servește 4. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 235 calorii. Dacă aveți busuioc și cimbru, ulei de măsline, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este plăcută de 7 mâncăruri și bucătari. În general, această rețetă câștigă un uimitor scor spoonacular de 87%. Rețete similare includ Rulouri de pui umplute cu Ricottan și spanac, Rulouri Ușoare De Pui Umplute Cu Spanac, și Butternut squash lasagna roll up-uri cu pui și spanac.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, așezați spanacul într-un coș cu aburi de peste 1 in. de apă clocotită. Acoperiți și aburiți timp de 2-3 minute sau doar până se ofilesc. Când este suficient de rece pentru a manipula, stoarceți spanacul uscat și tăiați fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-o tigaie antiaderentă, călește ciupercile, ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați spanac; gatiti si amestecati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4
Transferați într-un castron mare. Se amestecă oul, brânza, pesmetul, 1/4 linguriță de rozmarin și sarea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Aplatizați puiul la 1/4 in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Combinați busuiocul, cimbru, piper și rozmarinul rămas; frecați peste o parte de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Întindeți amestecul de spanac pe partea simplă; rostogoliți-vă. Asigurați-vă cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
8
Într-o cratiță mare, așezați rulourile într-un coș cu aburi de peste 1 in. de apă clocotită. Acoperiți și aburiți timp de 12-15 minute sau până când puiul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Ferrari Perle. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.