Pitas De Avocado Cu Somon La Grătar
Pitas de avocado cu somon la grătar este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 25 de porții. O porție conține 65 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, avocado, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Somon la grătar cu piersică la grătar și salsa de Avocado, Somon la grătar cu Salsa de Avocado, și Whole30 somon la grătar cu salsa de avocado.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați pasta de wasabi, sosul de soia, oțetul și maioneza. Pune deoparte.
Periați somonul cu ulei de măsline și presărați sare.
Așezați somonul pe un grătar de cărbune uns peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (450 până la 550; puteți ține mâna de 5 in. deasupra nivelului grătarului doar 2 până la 4 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Grătiți 6 până la 8 minute în funcție de grosime, întorcându-vă o dată, până când abia ați terminat (tăiați pentru a testa; carnea va avea o nuanță mai închisă de roz în centru).
Scoateți din grătar și prăjiți rapid rondele de pita pe grătar, aproximativ 2 minute, întorcându-se o dată.
Tăiați sau fulgi de somon în 1-in. cuburi.
Tăiați rondele de pita în jumătate și întindeți maioneza wasabi pe interior. Umpleți fiecare jumătate de pita cu somon, avocado, rucola și roșii, împărțind în mod egal.