Rulouri De Primăvară Ușor Coapte
Reteta rulouri de primăvară ușor coapte este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Pentru 50 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Este perfect pentru Primăvară. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână morcov, rădăcină de ghimbir, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Primăvară Coapte, Rulouri De Primăvară Coapte, și Rulouri de primăvară coapte cu Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați varza în sferturi pe lungime și tăiați și aruncați miezul dur. Feliați două sferturi subțire și rezervați-le pe celelalte două pentru o altă utilizare.
Tăiați morcovul în bețișoare subțiri de aproximativ 1 inch lungime.
Se amestecă varza cu morcovul într-un castron mare și se amestecă sabal oelek (pastă de chili).
Tăiați tofu în felii groase de 1/4 inch.
Așezați-le pe un strat dublu de prosoape de hârtie. Acoperiți cu un alt strat dublu de prosoape și apăsați ușor pe fiecare felie cu mâinile pentru a îndepărta cât mai multă umiditate.
Scoateți din prosoape de hârtie și tăiați-le în cuburi mici, de 1/4 inch.
Așezați într-un castron de dimensiuni medii. Într-un alt castron, combinați sosul de soia, apa, oțetul de orez și uleiul de susan.
Se toarnă peste tofu, amestecând ușor (mi-am folosit mâinile) pentru a distribui sosul fără a rupe tofu-ul. Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Așezați un înveliș cu role de primăvară pe suprafața de lucru cu un colț spre dvs. (Păstrați ambalajele rămase acoperite pentru a preveni uscarea acestora.)
Așezați o lingură plină de amestec de varză în centru și acoperiți-o cu o linie de cuburi de tofu. Aduceți colțul de jos peste umplutură și cele două părți înăuntru, formând un pachet asemănător unui plic. Umeziți colțul de sus cu puțină apă și rulați de jos, apăsând marginea pentru a sigila.
Așezați cusătura în jos pe o foaie de copt căptușită cu un covor de silicon sau hârtie pergament. Repetați cu ingredientele rămase.
Coaceți timp de 6-9 minute. Întoarceți și coaceți încă 6-10 minute sau până se rumenesc.
Serviți cu un sos dulce și acru, cum ar fi sosul de rață de caise.