Rulouri De Pizza Condimentate

Rulouri De Pizza Condimentate
Rulourile de Pizza condimentate cu rețetă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 55 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sosul de paste de roșii și busuioc classico, pieptul de curcan prăjit la cuptor oscar mayer deli, condimente și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Rulouri De Parmezan Condimentate, Sos de pizza Hawaiian pentru rulouri de Pizza 4, și Rulouri De Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă untul și condimentele până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
UntUnt
3
Desfaceți aluatul de pizza pe foaia de copt; apăsați în dreptunghi de 15x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PizzaAluat De Pizza
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Ungeți cu jumătate din amestecul de unt; se acoperă cu brânză, ceapă și curcan. Începând de la un capăt scurt, înfășurați aluatul pentru a forma buștean; ciupiți cusăturile și se termină împreună pentru a sigila. Poziționați jurnalul pe lungime, cu cusătura în jos, în centrul foii de copt; periați cu amestecul de unt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Toată TurciaToată Turcia
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți 15 min. sau până se rumenesc ușor. Se răcește 5 min. înainte de a tăia în 16 felii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește cu sos de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista