Rulouri De Legume Italiene

Rulouri De Legume Italiene
Italiană Veggie role ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 543 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciuperci, parmezan, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor remarcabil spoonacular de 90%. Rețete similare includ Rulouri De Lasagna Veggie, Quinoa Veggie Rolls, și Rulouri De Sushi Veggie.

Instrucțiuni

1
Gatiti taiteii intr-o oala mare cu apa clocotita pana la al dente. Clătiți, scurgeți, lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți uleiul într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ciuperci, ceapă, morcovi, mazăre și broccoli; se sotează la foc mediu până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
MorcovMorcov
CeapăCeapă
MazăreMazăre
4
Adăugați vin și usturoi; gătiți cinci minute sau până când vinul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
VinVin
5
Se ia de pe foc și se răcește timp de zece minute.
6
Într-un castron mediu combinați amestecul de legume sotate, brânza mozzarella, 2 linguri parmezan și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
ParmezanParmezan
LegumeLegume
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se amestecă bine.
8
Se toarnă jumătate din sos în fundul unei tigaie de copt de 13x9x2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Întindeți 1/3 cană amestec de legume peste fiecare tăiței de lasagna, apoi rulați cu grijă tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PastePaste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
10
Așezați cusătura în jos în vas. Când ați terminat de așezat toate tăiței în tigaie, turnați sosul de paste rămas uniform peste tăiței. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
11
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 35 până la 40 de minute. Descoperiți și presărați parmezanul rămas peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Coaceți, neacoperit, încă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Garnisiți și serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista