Rulouri De Lasagna Cu Spanac Musculos
Rulourile de lasagna cu spanac musculos necesită aproximativ 52 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 304 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați spanacul, pesmetul, sosul Cabernet marinara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Rețete similare includ Rulouri De Lasagna Cu Spanac, Rulouri De Lasagna Cu Spanac, și Lasagna-Rulouri De Spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Gatiti taitei de lasagna conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți și așezați tăiței unul lângă altul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți ușor fiecare tăiței cu spray de gătit pentru a preveni lipirea unul de celălalt.
În timp ce tăiței gătesc, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită, ceapa și usturoiul și gătiți până se rumenesc, amestecând pentru a sfărâma carnea de vită.
Scurgeți, dacă este necesar. Întoarceți amestecul de vită în tigaie; amestecați spanacul.
Combinați ricotta, înlocuitorul de ouă, condimentul Italian, pesmetul și sarea.
Adăugați amestecul de carne de vită, amestecând bine.
Întindeți 1 cană de sos într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Lucrând cu un tăiței la un moment dat, întindeți un amestec de carne de vită cu 1/2 cană peste tăiței.
Rola tăiței în sus, și locul, partea cusătură în jos, în vas de copt. Repetați cu fidea rămasă și umplutura.
Se toarnă sosul rămas peste rulourile de lasagna.
Acoperiți și coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până la bule.
Se presară uniform cu parmezan.